De praktijk gaat weer open!

Wat een intense tijd de afgelopen maanden!
Of het nou gaat om zorgen hebben over je eigen gezondheid of die van je naasten, verdriet, over financiën, eenzaamheid, angst voor de toekomst en het beperken van de vrijheid, stress of je het allemaal thuis bol kunt werken of je hebt het juist razend druk op je werk omdat je daar nodig bent…Het raakt iedereen op verschillende manieren. Het kan uitdagend zijn, met al het nieuws en de social media wat op ons afkomt, om je niet mee te laten slepen in de angst, stress of de frustratie. Het is goed om te weten wat er speelt maar neem er ook regelmatig afstand van als je merkt dat het je onrustig of wiebelig maakt. Vraag jezelf af wat jou voedt, waar je blij van wordt of wat je ontspanning geeft. Ga de natuur in, luister naar mooie muziek, bak een cake, doe een spelletje, neem even de tijd om echt toe te laten wat je voelt en breng jezelf iedere keer weer terug naar dit moment: Ik ben hier, nu.  

Jouw waarheid
In de rust van niet werken, kwam ik de leegte tegen. Ben ik nog van nut? Wat is nu de bedoeling? Ik moet toch iets doen? Ik zag mijn beweging regelmatig naar mijn telefoon om toch maar de berichten te checken, de behoefte aan invulling, aan vermaak, aan afleiding… Ik voelde de onrust en afhankelijkheid dat het bracht en volgde dat gevoel terug naar zijn oorsprong door daarmee te gaan zitten. Door ruimte te geven aan alles wat langs kwam, zonder vast te pakken of weg te duwen, kwam in de leegte ook de rust weer te voorschijn. En in die rust hoef je niet van nut te zijn of het goed te doen, dan is  ‘zijn’ meer dan genoeg. In die rust is er ook ruimte voor creatiekracht van binnenuit, niet vanuit ‘moeten’ maar vanuit inspiratie. Je maakt weer contact met jouw gevoel voor wat klopt onder al die regels, getallen en protocollen die over ons heen komen. Wat is jouw waarheid, wat zegt jouw gevoel?

Mogelijkheden acupunctuur
Stress doet veel met je geest en je lichaam. Misschien ervaar je angst of onrust? Of zet de spanning zich vast in je lijf waardoor je fysieke klachten hebt ontwikkeld of ze zijn verergerd in de afgelopen weken? Gespannen schouders, rugklachten of je voelt verkramping in de zonnevlecht of het maaggebied? Stress kan zich op vele manieren laten zien. 
Ik hoop dat je ondanks alles deze periode zo goed mogelijk hebt doorstaan zover en gezond bent.
Mocht je fysieke klachten ervaren, last hebben van hooikoorts of een steuntje in de rug willen? Heb je moeite om met angst om te gaan of kun je moeilijk tot ontspanning komen? Neem dan gerust contact met mij op voor informatie of om een afspraak te maken.
Acupunctuur kan zoveel betekenen qua ontspanning, pijn verminderen, de balans herstellen en ook je immuniteit verhogen. Gun jezelf een behandeling! De acupunctuur ondersteun ik met healing en coaching.

Uiteraard heb ik maatregelen genomen in mij praktijk om je veilig te kunnen behandelen. 

Meer weten?…….